Výlet do restaurace a herny Ameryka

Minulý pátek jsme se sešly mimořádně jindy a jinde :) a bylo to fajn! Jelikož loňský výjezd poskytl velmi pozitivní ohlasy, letos byla volba jasná.

Naše kroky, nebo spíše automobily směřovaly po srazu před kostelem směr Jablunkov, kde jsme se uvelebily v restauraci Ameryka. Čekaly nás svatomartinské hody a skvělá kuchyně a na děti parádní herna. Jen co jsme se vybalily a objednaly nějaké ty nápoje, vrhly jsme se na povídání a seznamování dětí se zdejšími možnostmi vyžití. Skluzavka pro malé děti vedla rovnou do ohrádky s kuličkami, a že měla úspěch! Lezecká stěna zaujala i ty, kteří na ni mají ještě dost času. Větší a ty smělejší děti se rozeběhly na větší kluzačku a trampolínu. Nejedna maminka se vystřidala u tlačení obrovského auta, kde se vešly i tři děti najednou. Pro nejmenší byla zem pokryta pěnovými dlaždicemi, kde si vyhráli s hračkami z domova. Kousek opodál se dalo houpat a lozit po provazových atrakcích a spáči z řad nejmladších si také našli to své - i když jim vlastně bylo asi jedno, kde jsou.

Maminky se spokojily s relativně "klidným" časem a sdílením, plánováním a při obědě i čtením fejetonu, o který se jako vždy postarala Lydzia. Oběd býl výtečný a každý si dal, na co měl chuť ať už z nabídky protkané husími specialitami nebo klasikého menu, všichni byli nasyceni. Po obědě jsme se začaly trousit do svých aut a směr domů... aby ty naše ratolesti ještě oběd pořádně strávili a nejlépe v krajině spánku.